APK Keuring

Is uw auto toe aan een APK keuring?

Wat kunt u van ons verwachten? De verplichte APK keuring geldt voor iedere auto ouder dan drie jaar. De in Europa wettelijk verplichte keuring is in eerste instantie gericht op uw veiligheid en om de uitstoot van uitlaatgassen aan de normen te laten voldoen. Daarom controleren onze APK keurmeesters ,onder andere, het uitlaatsysteem, de remmen, banden en de verlichting van uw auto. Bij Lawrence Car Service in Beek kunt u terecht voor de APK van uw auto, bedrijfswagen en camper. Wij zijn uitgerust om de grootste, hoogste en zwaarste campers te kunnen keuren. Ons autobedrijf is een officieel keuringstation en na het keuren van uw voertuig, ontvangt u een keuringsrapport. Uiteraard kunnen wij het rapport voor u toelichten en u voorzien van eventuele adviespunten. Zo heeft u een prima beeld van de huidige staat van uw voertuig.
  1. Geen reparatie zonder overleg- Indien wij tijdens de APK keuring gebreken ontdekken nemen wij direct contact met u op. Aan de hand van een keuringsrapport geeft de APK keurmeester eventuele reparatie- en adviespunten aan. De benodigde reparaties en daarmee samenhangende kosten spreken wij met u door. Pas na uw akkoord voeren wij de reparatie uit.
  2. Op welke punten controleren wij uw auto? - Zonder al te technisch te worden geeft het onderstaande overzicht u een idee van de checklijst die wij nalopen: Algemene bouwwijze van uw auto en chassis. Afmetingen en massa’s. Motor en brandstofsystemen. Krachtoverbrenging. Banden, ophanging, wielen, assen. Reminrichting, stuurinrichting. Verlichting. Verbinding van auto naar aanhangwagen. Carrosserie, bescherming inzittenden, roest, vervorming, autoruiten, buitenspiegels.
  3. Tarieven - Niet alleen kunt u bij ons terecht voor de APK voor voertuigen met benzinemotoren, ons autobedrijf heeft ook ruime ervaring met dieselmotoren. APK benzine €20,- incl. BTW |-| APK diesel (incl. roetmeting) €45,- incl. BTW