Onderhoud

De kracht van preventie

U stelt hoge eisen aan uw auto. Met name bedrijfszekerheid en betrouwbaarheid zijn erg belangrijk. Autopech komt namelijk nooit gelegen. Met regulier onderhoud worden signalen van slijtage of defecten tijdig opgemerkt. U voorkomt daarmee het ontstaan van grotere schade en onnodig dure reparaties.
Door uw auto preventief te laten onderhouden door AutoFirst, blijft uw auto betrouwbaar, veilig en in goede conditie. Uw AutoFirst garage kent de onderhoudsintervallen en voorschriften van de fabrikanten en weet zo precies wanneer uw auto onderhoud nodig heeft.
Bovendien is een ingevuld en afgestempeld onderhoudsboekje goed voor de inruilwaarde; het bewijst dat de auto goed onderhouden is.
  1. Kleine- of grotebeurt- De traditionele kleine- of grote beurt geldt eigenlijk alleen nog maar voor oudere auto’s. De onderhoudsintervallen zijn tegenwoordig veel langer. Moderne auto’s hebben specifiek fabrieksonderhoud nodig. Deze service beurten zijn afhankelijk van het aantal gereden kilometers, de leeftijd van de auto en de rijstijl. Uw AutoFirst garage heeft alle benodigde kennis in huis om uw auto volgens de fabrieksvoorschriften te onderhouden.
  2. Goed onderhoud hoeft niet duur te zijn -Bij Lawrence Car Service komt uw personenauto, bedrijfswagen of camper op de eerste plaats. Onze werkplaatsen zijn voorzien van professionele diagnose apparatuur. Dit stelt ons in staat om zelfs de nieuwste auto’s met de modernste technieken te onderhouden en te repareren. Professionaliteit en kwaliteit staan hoog in ons vaandel, daarom zijn alle garages van Bosch Car Service aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend. Wij garanderen value for money en hechten grote waarde aan persoonlijke service; of dat nou een eerlijk advies of een kopje koffie betreft.